Moğolistan Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Biyometrik çekim yapıldağından fotoğraf gerekmemektedir.

Kişi başı 0 form doldurulması gerekmektedir.

Vize başvuru formu İngilizce, Türkçe, olarak hazırlanmıştır.

Umuma Mahsus Pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır. Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri 30 gün süreyle vizeden muaftır.

Güncelleme tarihi: 15.12.2017

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

İş Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Moğolistan Başkonsolosluğu

Adres: Levent Mahallesi, Güvercin Sk. No:37, 34330 Beşiktaş/İstanbul
Tel: (0212) 662 61 62
Faks:
E-posta:
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:

Moğolistan Büyükelçiliği

Adres: Koza Sk No:109 G.O.P. Ankara
Tel: +903124467977
Faks: +903124467791
E-posta:
Website:
Pazartesi: 09:00-17:00
Salı: 09:00-17:00
Çarşamba: 09:00-17:00
Perşembe: 09:00-17:00
Cuma: 09:00-17:00
BİZE ULAŞIN

Moğolistan Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın