Çad Vize Bilgileri

YAZDIR Vize Başvuru Formu için Tıklayın

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları vize almak zorundadır.

Her başvuru için 2 fotoğraf gerekmektedir.

Kişi başı 1 form doldurulması gerekmektedir.

Normal, Yeşil ve Gri pasaportlara vize uygunlanmaktadır, Diplomatik pasaportlar vizeden muaftır.

Ankara'da bulunan Büyükelçilik vasıtası ile vize işlemleri yapılmaktadır.

Güncelleme 01-01-2019

Turistik Vize

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

İş Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

  • Ticaret sicil gazetesi fotokopisi
  • İmza sirküleri
  • Ticaret odası faaliyet belgesi
  • Vergi levhası fotokopisi
  • SSK işe giriş belgesi
  • Davet mektubu
  • Maddi durum belgeleri
  • Banka hesap cüzdanı
  • Uçak bileti
  • Nüfus cüzdanı fotokopisi
  • İkametgah belgesi
  • Maaş bordrosu
  • Elçiliğe hitaben antetli kağıda yazılmış dilekçe
  • Otel rezervasyonu

Öğrenci Vizesi

Başvuru sırasında gerekli belgeler

Çad Büyükelçiliği

Adres: İlkadım Sokak No:18 G.O.P./Ankara
Tel: +90 (312) 4901940
Faks: +90 (312) 4901944
E-posta: amb.tchadankara@gmail.com / amb.tchadankara@yahoo.fr
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:

Çad Fahri Konsolosluğu

Adres: Çengelköy Mahallesi. Kalantor Sokak No 7 Çengelköy/İstanbul
Tel: +90 (216) 557 7470
Faks:
E-posta: hasangursoy@gursoygrup.com.tr
Website:
Pazartesi:
Salı:
Çarşamba:
Perşembe:
Cuma:

BİZE ULAŞIN

Çad Vize Bilgileri hakkında daha fazla bilgi almak için bize ulaşın